GEEF KINDEREN EEN STEM

MET EEN KINDERDICHT-
BUNDEL ALS
RELATIEGESCHENK

Een relatiegeschenk voor werknemers, een (kerst-)feest of voor in de goodiebag bij het jaarlijkse evenement, congres of symposium van jouw organisatie: het kan. En weet je wat het mooiste is? Met een kinderdichtbundel voor in de goodiebag hebt niet alleen een geweldig relatiegeschenk, maar je doet ook meteen iets goeds voor de wereld: dankzij jou leren kinderen hun stem kennen. Dat is niet vanzelfsprekend, maar wel de toekomst.

KIES EEN MAAT-SCHAPPELIJK THEMA

Jij kiest een thema uit dat past bij jouw bedrijf en geeft eventueel een rondleiding aan kids.

SPOKEN WORD WORKSHOPS

We leren ze schrijven vanuit hun hart, met de zintuigen. We vertalen gevoel naar papier.

WIJ KOPPELEN KINDEREN AAN JOUW BEDRIJF

Denk aan fans van je bedrijf, kinderen van personeel, scholen uit de buurt. Leeftijd: 4-12.

ONTWERP VAN JOUW EIGEN BUNDEL

De tekstjes verwerken we in een bundel, doen het ontwerp, de redactie en een proefdruk.

STEM EN MENING OMARMEN

We gaan aan de slag met de kinderen: ze verwerken alle info in een eigen mening.

JOUW EIGEN RELATIEGESCHENK

Voila, we bezorgen jouw eigen bundel op locatie. Geloof ons: de kids zijn ZO trots.

“Laat kinderen nadenken over basale onderwerpen en er komt automatisch (humoristische) poëzie uit. Bovendien laat het volwassenen weer even teruggaan naar de kern: die is eigenlijk zo simpel!”

Kelly Verdonk
Spoken word kunstenaar, stadsdichter Den Bosch en oprichtster stichting De Speak Up Club.

WAT ANDEREN ZEGGEN

"Een van onze managers werd gevraagd aan de kinderen te vertellen wat hij doet binnen ons bedrijf. Hij had een Powerpoint-presentatie gemaakt en kwam er toen achter dat dit helemaal niet werkt bij kleine kinderen. Je moet kinderen activeren, een meeslepend verhaal delen, op een andere manier je inhoud delen. Geen feiten, maar simpele voorbeelden. Zo goed om voor medewerkers om met kinderen in aanraking te komen."
Project Manager Gemeente 's-Hertogenbosch
"Ik heb gelachen. Hoe moeilijk kunnen wij soms denken zeg. Bijzonder hoe een kindje van vier al zoiets slims (en poëtisch) kan zeggen."
Lezer van een dichtbundel over gelijke kansen
Voor de Gelijke Kansen Alliantie Gemeente 's-Hertogenbosch
"Ik weet weer waar ik het voor doe als wethouder. Dit vergeet ik echt nooit meer. Dat meisje dat maar bleef schrijven, hoe ze voor het eerst over haar mentale gezondheid begon te praten. Echt waar, hoe je in zo'n korte tijd zoveel bereikt met jouw workshop, chapeau."
Peter van Steen, bij de Nationale Dag van de Kinderrechten
Wethouder Gemeentebelangen Heusden

WIE BEN IK?

Mijn naam is Kelly Verdonk: stadsdichter van Den Bosch, spoken word kunstenaar en oprichtster van De Speak Up Club. Dat ik anderen graag een stem geef, is niet zonder reden. Ooit had ik zelf geen stem. Daarom ben ik die stem nu voor kinderen.

Enerzijds als maker, waarin ik een stem ben voor het onderwijs, kinderen en gelijke kansen. Anderzijds met mijn stichting De Speak Up Club, waar ik, samen met mijn team, spoken word inzet om zoveel mogelijk kinderen zelf hun stem te laten omarmen. Deze dichtbundel is daar een voorbeeld van. 

IMPACT MAKEN MET SPOKEN WORD

SOFT SKILLS

Participatie in de samenleving (DIALOOG)

Verhaal en gevoelens ontdekken en durven delen

Presenteren en houding

ZELFVERTROUWEN

Luisteren EN REAGEREN

stem leren kennen

SAMENWERKEN

JA! IK WIL KINDERDICHTBUNDELS OP MIJN CONGRES, (INTERNE) EVENEMENT OF JUBILEUM
ALS ORIGINEEL RELATIEGESCHENK!

Mail ons

HIERIN GELOVEN WIJ

Kan gedragsverandering ook leuk zijn? Ja. Met spoken word. Op een speelse manier raken we in het hart, focussen we op wat we willen bereiken en maken we belangrijke onderwerpen bespreekbaar. Van rake spoken word voordrachten van Kelly’s hand tot speelse

taalprogramma’s voor kinderen bij De Speak Up Club met een limousine, een dierenasiel en een kinderstadsdichter. Wij maken het zo leuk, dat iedereen die betrokken is er als vanzelf wel over gaat praten, delen en herhalen. En dan komt die verandering vanzelf. Geloof ons.

ONZE BELOFTES

Offerte op aanvraag. Voordelige pakketprijzen mogelijk (openingsvoordracht + samenvatting event in live wrap-up + kinderdichtbundels in jouw thema als relatiegeschenk)

1000 dichtbundels op maat, inclusief alles hierboven, voor 9195 euro inclusief btw.
Totaalpakket met een openingsstuk in spoken word, een live wrap-up als afsluiter en 1000 dichtbundels: 9897,20 euro inclusief btw (1027,90 euro korting).

STEM VOOR DE TOEKOMST

Een inspirerende, inhoudelijke opening van jouw evenement. In spoken word. Met een luchtige spoken word samenvatting in een live wrap-up. En dan ook nog een kinderdichtbundel (gemaakt rondom jouw thema) om mee te geven als relatiegeschenk. Met dit pakket geef je een stem aan de toekomst, aan je publiek én aan kinderen. Zo maak je maximale impact!

BOEK EEN LIVE WRAP-UP

Geef werknemers of event-gangers een stem

OPEN JE EVENT MET SPOKEN WORD

Geef een nieuw geluid aan de toekomst

MAAK MAXIMALE IMPACT

Geef de wereld, je publiek én kids een stem

WAT ANDEREN ZEGGEN

"Dat is een jongen, die is altijd heel stil. En nu kon niemand om hem heen. Het was een zinvolle combinatie om spoken word te combineren met onze lessen in politiek."
Jan van der Leij
Docent bovenbouw Kameleon, locatie de Graaf Den Bosch
"Ze kende spoken word helemaal niet voordat ze jouw workshop volgde, maar we zijn nu twee weken later en ze heeft haar hele schrijfboek volgeschreven. Er is een nieuwe passie ontstaan."
Moeder van de eerste kinderstadsdichter
Den Bosch

SLUIT JE AAN BIJ DE SPEAK UP REVOLUTIE