#RELATIEGESCHENK

MAAK VAN JOUW THEMA
EEN KINDERDICHTBUNDEL
OM MEE TE GEVEN

Hoe zorg je ervoor dat evenementbezoekers, klanten of werknemers blijven stilstaan bij jouw organisatie en de maatschappelijke impact die je wil maken? Simpel. Maak het zó leuk, dat ze het laten rondslingeren op de woonkamertafel. Of op de wc. Zo leuk, dat ze het laten zien aan anderen. Zo leuk, dat ze erover blijven praten. Dat doen wij in een kinderdichtbundel speciaal voor jouw bedrijf, in jouw thema. Bijkomend voordeel: je laat kinderen nu al nadenken over jouw thema. Ook dat is belangrijk.

“Laat kinderen nadenken over basale onderwerpen en er komt automatisch (humoristische) poëzie uit. Bovendien laat het volwassenen weer even teruggaan naar de kern: die is eigenlijk zooo simpel!”

Kelly Verdonk
Spoken word kunstenaar, stadsdichter Den Bosch en oprichtster stichting De Speak Up Club.

HOE HET WERKT

1/
2/

3/
4/

5/

6/

LAat ons jouw maatschappelijke thema weten

GEEF EEN BEDRIJFSRONDLEIDING (EN OEFEN MET PRESENTEREN VOOR KINDEREN 😉

WIJ FILOSOFEREN MET KIDS TUSSEN DE VIER EN TWAALF JAAR

WE VERZAMELEN ALLE GEMAAKTE TEKSTEN EN ONTWERPEN DE BUNDEL

De eerste proefdruk et voila: jouw eigen bundel!

Geef jouw bundel als intern of extern relatiegeschenk cadeau.

"Dit is nou echt iets wat mensen in de woonkamer laten rondslingeren.
Fantastisch. Dat is toch precies wat je wilt?"
Matthieu Boeren
Verbindingsofficier PO & VO TOP-tijd Gemeente 's-Hertogenbosch

MAAK KENNIS EN FEITEN VOELBAAR

Want klimaatverandering. Duurzaamheid. Gelijke kansen. Inclusie. We kennen het allemaal wel, maar voelen niet instant een connectie. Of urgentie.

Van abstract begrip naar concrete boodschap mee naar huis

Of de bundel nou op de keukentafel ligt, of in de woonkamer. Op de wc, of bij het nachtkastje: ons maakt het niet uit. Hoe dan ook is dit er een die blijft rondslingeren.

houd het speels

Hoe speelser het wordt, hoe groter de ontvankelijkheid. En wist je trouwens al dat we kennis op een andere plek opslaan, als het raakt in ons hart?

Laat kinderen groeien in hun stem

Met deze bundel sla je twee vliegen in een klap. Je helpt namelijk ook kinderen in de groei van hun soft skills (mening vormen, delen en deelnemen in de maatschappij).

Zorg dat mensen erover praten

De grap is namelijk dat mensen vaak als vanzelf met anderen praten over wat ze hebben gelezen. Juist omdat het leuk is.

Inspireer volwassenen

Want boy oh boy, wat zijn kinderen toch wijs, en puur (en grappig). En hoezo maken wij alles altijd zo complex? Het is eigenlijk zo simpel.

GEHOORD VAN KLANTEN

"Een van onze managers werd gevraagd aan de kinderen te vertellen wat hij doet binnen ons bedrijf. Hij had een Powerpoint-presentatie gemaakt en kwam er toen achter dat dit helemaal niet werkt bij kleine kinderen. Je moet kinderen activeren, een meeslepend verhaal delen, op een andere manier je inhoud delen. Geen feiten, maar simpele voorbeelden. Zo goed om voor medewerkers om met kinderen in aanraking te komen."
Project Manager Gemeente 's-Hertogenbosch

WIE BEN IK?

Mijn naam is Kelly Verdonk: stadsdichter van Den Bosch, spoken word kunstenaar en oprichtster van De Speak Up Club. Dat ik anderen graag een stem geef, is niet zonder reden. Ooit had ik zelf geen stem. Daarom ben ik die stem nu voor kinderen.

Enerzijds als maker, waarin ik een stem ben voor het onderwijs, kinderen en gelijke kansen. Anderzijds met mijn stichting De Speak Up Club, waar ik, samen met mijn team, spoken word inzet om zoveel mogelijk kinderen zelf hun stem te laten omarmen. Deze dichtbundel is daar een voorbeeld van. 

"Wij hebben hardop gelachen. Hoe moeilijk
kunnen wij soms denken zeg. Bijzonder hoe een kindje
van vier al zoiets slims (en poëtisch) kan zeggen."
Project Manager Gelijke Kansen Alliantie
Gemeente 's-Hertogenbosch

JA! IK WIL KINDERDICHTBUNDELS ALS INTERN OF EXTERN RELATIEGESCHENK!

Mail ons

HIERIN GELOVEN WIJ

Kan gedragsverandering ook leuk zijn? Ja. Met spoken word. Op een speelse manier raken we in het hart, focussen we op wat we willen bereiken en maken we belangrijke onderwerpen bespreekbaar. Van rake spoken word voordrachten van Kelly’s hand tot speelse

taalprogramma’s voor kinderen bij De Speak Up Club met een limousine, een dierenasiel en een kinderstadsdichter. Wij maken het zo leuk, dat iedereen die betrokken is er als vanzelf wel over gaat praten, delen en herhalen. En dan komt die verandering vanzelf. Geloof ons.

ONZE BELOFTES

Offerte op aanvraag. Voordelige pakketprijzen mogelijk (openingsvoordracht + samenvatting event in live wrap-up + kinderdichtbundels in jouw thema als relatiegeschenk)

1000 dichtbundels op maat, inclusief alles hierboven, voor 9195 euro inclusief btw.
Totaalpakket met een openingsstuk in spoken word, een live wrap-up als afsluiter en 1000 dichtbundels: 9897,20 euro inclusief btw (1027,90 euro korting).

VOOR EVENT EN VERGADERING

Geef een concrete boodschap mee naar huis

ALL-IN-ONE PAKKET

Maak je impact maximaal tastbaar met spoken word

OPEN JE EVENT MET SPOKEN WORD

Maak feiten en kennis voelbaar vanuit het hart

SLUIT JE AAN BIJ DE SPEAK UP REVOLUTIE