#CLUBREGELS

JOIN THE GAME

1. Respect

2. Vertrouwen.
3. Een veilige omgeving.
4. Plezier.
5. Intrinsieke motivatie.
6. Boost geest en hart.

7. Spelenderwijs verbinden

Spoken wordt verbindt op een speelse manier en dat werkt! Het motiveert om makkelijker terug te denken aan dat ene moment, verhalen eerder te delen én nieuw gedrag sneller herhalen. Want wat leuk is, doen we graag opnieuw. En in dat wat we steeds opnieuw doen, worden we als vanzelf beter. Dat is toch precies wat je wilt?

8. spoken word is een middel

Op deze plek hoeft niemand de beste spoken word artiest te worden. Mag natuurlijk wel. Wijzelf ademen poëzie. Maar het belangrijkste is een stem voor iedereen. Voor de maatschappij. Voor kinderen. Eentje waarmee we vol vertrouwen opstaan voor dat wat ertoe doet. Voor onszelf en voor de wereld. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de uitkomst top en podiumwaardig is, maar dat is eigenlijk de bonus…

9. positieve psychologie

Hier ligt de focus op het resultaat dat jij wil zien. Motiverende woorden. Kwaliteiten die je wilt versterken. Onderwerpen waarvan je wilt dat ze blijven hangen. Immers, wie denkt aan een appel, eet de hele appel.

“Spoken word is zoiets als een goede film of boek: je raakt er vanzelf de juiste snaren mee. Daardoor komt het binnen. En vanuit die verbinding ontstaat een opening. Dat ervaar ik bij mijn voordrachten en workshops met kinderen.”

Kelly Verdonk
Stadsdichter en oprichtster stichting De Speak Up Club.

SLUIT JE AAN BIJ DE SPEAK UP REVOLUTIE