BOEK SPOKEN WORD

ZOEK JIJ EEN PERFECT MIDDEL
VOOR GELIJKE KANSEN?

Waarom? Omdat het alle kanten op kan: rap, verhalend vertellen, moppen vertekenen, poëzie, zingen, en alles daar tussenin. Er zit iets bij voor ieder kind. Bovendien gaat het bij spoken word om vertellen wat de wereld mag weten. En dat is vaak nogal wat. Het is ons doel om zoveel mogelijk kinderen te bereiken, omdat ieder kind het verdient te weten dat hij/zij een stem heeft.

DIT DOEN WE

LANGDURIGE PROGRAMMA'S

Denk hierbij aan Dichtkids, waarbij kinderen bij elkaar op school optreden, of het Schrijf Jezelf Sterk programma. We versterken de positieve eigenschappen en dat vraagt om herhaling.

LOSSE WORKSHOPS

Of het nou gaat om literatuurles, poëzie of spoken word, voor welke klas dan ook: met onze jarenlange leservaring zorgen we voor een passende workshop.

OPTREDENS BIJ EVENEMENTEN

Wil je kinderen laten optreden bij een evenement? Dat kan. Wij verzorgen workshops vooraf en begeleiding tijdens het evenement.

EEN-op-een workshops

Wil je een paar kinderen extra aandacht geven bij de ontwikkeling van hun soft skills? Dat kan met spoken word op een leuke manier, zelfs tijdens schooltijd.

WOrkshops onder schooltijd

Gelijke kansen betekent soms ook aanpassen. Bijvoorbeeld door de lessen onder schooltijd te geven in plaats van erna. Zo kunnen we alle kinderen bereiken.

integratie met een bestaande les

Denk aan Maatschappijleer, of Nederlands. Wij zorgen ervoor dat kinderen op een speelse manier aan de slag gaan met jouw lesstof. Denk dan aan presenteren, houding, stemgebruik, taal.

Kelly Verdonk: "Ik zie kindjes zo enorm groeien tijdens deze workshops, dat is echt het mooiste wat er is. Uiteindelijk gaat het toch vooral om zelfvertrouwen."

IMPACT MAKEN MET SPOKEN WORD

SOFT SKILLS

Participatie in de samenleving (DIALOOG)

Verhaal en gevoelens ontdekken en durven delen

Presenteren en houding

ZELFVERTROUWEN

Luisteren EN REAGEREN

stem leren kennen

SAMENWERKEN

JA! IK WIL KINDERDICHTBUNDELS OP MIJN CONGRES, EVENEMENT OF SYMPOSIUM!

Mail ons

HIERIN GELOVEN WIJ

Kan gedragsverandering ook leuk zijn? Ja. Met spoken word. Op een speelse manier raken we in het hart, focussen we op wat we willen bereiken en maken we belangrijke onderwerpen bespreekbaar. Van rake spoken word voordrachten van Kelly’s hand tot speelse

taalprogramma’s voor kinderen bij De Speak Up Club met een limousine, een dierenasiel en een kinderstadsdichter. Wij maken het zo leuk, dat iedereen die betrokken is er als vanzelf wel over gaat praten, delen en herhalen. En dan komt die verandering vanzelf. Geloof ons.

EEN PAAR VOORBEELDEN

ELKE STEM TELT

Geef werknemers of event-gangers een stem

SPOKEN WORD VOORDRACHT

Geef een nieuw geluid aan de wereld

DE SPEAK UP CLUB

Geef kinderen een stem

SLUIT JE AAN BIJ DE SPEAK UP REVOLUTIE