SPELEN MET TAAL

BEN JIJ OP ZOEK NAAR
SPOKEN WORD LESSEN?

Belangrijk om te weten: bij ons ligt de focus van onze workshops op de ontwikkeling van soft skills en taal. Dat doen wij op een speelse manier, namelijk via spoken word. Of het nou gaat om workshops van een half uur of drie uur. Met losse lessen of programma’s van drie maanden, of integratie van de lesstof. Op basisschool, middelbare school, mbo. We doen het met veel plezier.  

PROGRAMMA

LOsse workshops

Of het nou gaat om literatuurles, poëzie of spoken word, voor welke klas dan ook: met onze jarenlange leservaring zorgen we voor een passende workshop.

Integratie met de lesstof

Denk aan Maatschappijleer, of Nederlands. Wij zorgen ervoor dat kinderen op een speelse manier aan de slag gaan met jouw lesstof. Denk dan aan presenteren, houding, stemgebruik, taal.

Naschoolse workshops

Regelmatig verzorgen wij KlupUp of andere naschoolse of vakantieworkshops. Uiteraard in taal / spoken word.

Poetry slams

Op zoek naar een competitie-element met je klas of meerdere klassen tegen elkaar? Al dan niet geïntegreerd met de lesstof? Boek een poetry slam!

een-op-een lessen soft skills

Wil je een paar kinderen extra aandacht geven bij de ontwikkeling van hun soft skills? Dat kan met spoken word op een leuke manier, zelfs tijdens schooltijd.

langere programma's

Denk hierbij aan Dichtkids, waarbij kinderen bij elkaar op school optreden, spoken word in de lesstof geïntegreerd of het maken van een dichtbundel met de klas.

Kelly Verdonk: "Het belangrijkste vinden wij dat het leuk is. Want iets wat leuk is, wil je als vanzelf herhalen en dat is wat wij willen met taal, en de ontwikkeling van soft skills van kinderen."

IMPACT MAKEN MET SPOKEN WORD

SOFT SKILLS

Participatie in de samenleving (DIALOOG)

Verhaal en gevoelens ontdekken en durven delen

Presenteren en houding

ZELFVERTROUWEN

Luisteren EN REAGEREN

stem leren kennen

SAMENWERKEN

JA! IK WIL EEN SPOKEN WORD WORKSHOP!

Mail ons

HIERIN GELOVEN WIJ

Kan gedragsverandering ook leuk zijn? Ja. Met spoken word. Op een speelse manier raken we in het hart, focussen we op wat we willen bereiken en maken we belangrijke onderwerpen bespreekbaar. Van rake spoken word voordrachten van Kelly’s hand tot speelse

taalprogramma’s voor kinderen bij De Speak Up Club met een limousine, een dierenasiel en een kinderstadsdichter. Wij maken het zo leuk, dat iedereen die betrokken is er als vanzelf wel over gaat praten, delen en herhalen. En dan komt die verandering vanzelf. Geloof ons.

EEN PAAR VOORBEELDEN

ELKE STEM TELT

Geef werknemers of event-gangers een stem

SPOKEN WORD VOORDRACHT

Geef een nieuw geluid aan de wereld

DE SPEAK UP CLUB

Geef kinderen een stem

SLUIT JE AAN BIJ DE SPEAK UP REVOLUTIE