VOOR OF DOOR KINDEREN

WIL JIJ EEN VOORSTELLING
MAKEN OVER EEN THEMA?

Kort, lang, voor op school of in een bedrijf (bijvoorbeeld om kinderen na te laten denken over een belangrijk onderwerp)? Wij staan in de startblokken.
Zo maakten we ooit een 20-minuten spoken word canon met een complete school (300 kinderen), voor de opening van het nieuwe gebouw, en maakten we een voorstelling over 80 jaar vrijheid in Den Bosch met kinderen. Het kan ons eigenlijk niet gek genoeg, als we maar met kinderen en taal bezig zijn.

DIT DOEN WE

AANGEPAST OP JOUW THEMA

Wij maken een voorstelling from scratch. Aangepast op een thema in jouw organisatie, bedrijfsfamiliefeest of school.

CONCEPTVERHAAL MAKEN

Samen met ons team brainstormen we over mogelijke verhaallijnen. Daarvan leggen we er vervolgens drie aan je voor. Kiezen maarrr!

ALLE KINDEREN VERZAMELEN

We zorgen ervoor dat er kinderen meedoen aan onze voorstelling, of leveren promotiemateriaal aan om kinderen op te trommelen als publiek.

SPOKEN WORD WORKSHOPS

Als kinderen optreden, geven we ze workshops in schrijven en optreden (hoe gebruik je je stem, houding, taal). We kunnen ook input ophalen bij scholen.

HET PODIUM BETREDEN

Uiteindelijk gaan we natuurlijk het podium op. Waarschijnlijk samen met een of meer van de volgende disciplines: spoken word, muziek, graffiti, dans. Een voorstelling voor kinderen duurt maximaal dertig minuten.

INTERACTIE ACHTERAF

Na afloop van de voorstelling kunnen wij de kinderen een workshop geven in een bepaalde discipline. Dat kan zijn: dans, graffiti, spoken word, toneel. We passen de inhoud aan op het thema.

Kelly Verdonk: "Een verhaal blijft beter hangen, dus als je een belangrijk thema in een korte voorstelling weet te vatten, dan kun je kinderen hartstikke goed bereiken."

IMPACT MAKEN MET SPOKEN WORD

SOFT SKILLS

Participatie in de samenleving (DIALOOG)

Verhaal en gevoelens ontdekken en durven delen

Presenteren en houding

ZELFVERTROUWEN

Luisteren EN REAGEREN

stem leren kennen

SAMENWERKEN

JA! IK WIL EEN SPOKEN WORD VOORSTELLING VOOR/MET KINDEREN!

Mail ons

HIERIN GELOVEN WIJ

Kan gedragsverandering ook leuk zijn? Ja. Met spoken word. Op een speelse manier raken we in het hart, focussen we op wat we willen bereiken en maken we belangrijke onderwerpen bespreekbaar. Van rake spoken word voordrachten van Kelly’s hand tot speelse

taalprogramma’s voor kinderen bij De Speak Up Club met een limousine, een dierenasiel en een kinderstadsdichter. Wij maken het zo leuk, dat iedereen die betrokken is er als vanzelf wel over gaat praten, delen en herhalen. En dan komt die verandering vanzelf. Geloof ons.

EEN PAAR VOORBEELDEN

ELKE STEM TELT

Geef werknemers of event-gangers een stem

SPOKEN WORD VOORDRACHT

Geef een nieuw geluid aan de wereld

DE SPEAK UP CLUB

Geef kinderen een stem

SLUIT JE AAN BIJ DE SPEAK UP REVOLUTIE