#LIVEWRAPUP

GEEF EEN CONCRETE BOODSCHAP MEE NAAR HUIS NA AFLOOP VAN JOUW EVENT

GEEN JARGON. MAAR DE TAAL VAN JOUW PUBLIEK.

Oke, dat klinkt misschien wat idealistisch. Maar het is nu eenmaal wat het is: tijdens een live wrap-up vat ik de woorden samen van het publiek, de sprekers en de sfeer. Dat verwerk ik in een spoken word tekst. In een ritmische vorm. Met natuurlijk jouw boodschap erin als kern. Zodra jullie de microfoon neerleggen, pak ik ‘m op. De uitkomst is altijd een verrassing, maar de impact niet.

SPREEK DE TAAL VAN JE PUBLIEK

Want door hun letterlijke woorden te gebruiken, weet je zeker dat ze je begrijpen.

MAAK KENNIS EN FEITEN TASTBAAR

Want klimaatverandering. Duurzaamheid. Gelijke kansen. Inclusie. We kennen het allemaal wel, maar voelen niet instant een connectie. Of urgentie.

GEEF een luchtige BOODSCHAP MEE NAAR HUIS

De tekst kun je voor meerdere doeleinden inzetten: een optreden, een voice-over in bijv. de aftervideo, in de nieuwsbrief, in quotes op social media, in een magazine of bedankkaart.

Houd het speels

Hoe speelser het wordt, hoe groter de ontvankelijkheid. En wist je trouwens al dat we kennis op een andere plek opslaan, als het raakt in ons hart?

zorg dat mensen erover napraten

De grap is namelijk dat mensen vaak als vanzelf met anderen praten over wat ze hebben gehoord. Juist omdat het leuk was.

“Door live spoken word te schrijven en te luisteren naar emoties, voelen mensen zich gehoord. Als mensen zich gehoord voelen, ontstaat er een opening. Er ontstaat ruimte voor een dialoog.

Kelly Verdonk
Spoken word kunstenaar, stadsdichter Den Bosch en oprichtster stichting De Speak Up Club.

WAT ANDEREN ZEGGEN

"Ik ben een grote fan van Kelly! Heb haar eerst leren kennen als Spoken-word-artiest en heb haar later ingezet in mijn rol als binnenstadsmanager in Den Bosch. Kelly heeft daar een sessie afgerond met een wrap-up op rijm die zeer veel indruk op het publiek en mijzelf heeft gemaakt. Kelly: zeer grote klasse en op en top vakvrouw!"
Wouter van der Leij
Binnenstadsmanager Den Bosch
"Dankjewel Kelly voor jouw prachtige, passende en verrassende wrap-up als samenvatting van de middag! We wisten niet precies wat we konden verwachten, maar je hebt ons volledig verrast! Hoe vaker we de tekst teruglezen hoe mooier en passender de woorden zijn (en we vonden het de 1e keer al heel goed). Je mag trots zijn op deze gave."
Leo van Schijndel
Investment Manager Bossche Investeringsfonds (BIF)
"Besturen is saai, maar jouw live wrap-up was de slagroom op de taart bij het coalitieakkoord voor de komende vier jaar. En je deed het geweldig. Ben erg enthousiast."
Jan de Wit
Kabinetschef Gemeente 's-Hertogenbosch

WIE BEN IK?

Mijn naam is Kelly Verdonk: stadsdichter van Den Bosch, spoken word kunstenaar en oprichtster van De Speak Up Club. Dat ik anderen graag een stem geef, is niet zonder reden. Ooit had ik zelf geen stem. Daarom ben ik die stem nu voor anderen.

Enerzijds als maker, waarin ik een stem ben voor het onderwijs en kinderen. Anderzijds met mijn stichting De Speak Up Club, waar ik, samen met mijn team, spoken word inzet om zoveel mogelijk kinderen hun stem te laten omarmen. 

WAT ANDEREN ZEGGEN

"Wij waren op zoek naar een spreker en workshop waarmee we onze medewerkers wilden laten verbinden met elkaar. Verbinding is belangrijk voor ons als House of Talents, omdat onze mensen op diverse interim opdrachten zitten en dus hun mede-experts niet vaak zien. Kelly geeft met haar voordracht en workshop op maat precies de invulling die wij voor ogen hadden. Zorgen voor gevoel, inlevingsvermogen, creativiteit, openbaring van verborgen talenten en voornamelijk de verbinding. Met haar spoken word geeft zij een frisse impuls als spreker en als workshopleider."
Dennis Beekman
Business Manager House of Talents
"Kelly is een fijne samenwerkingspartner die ook echt met je meedenkt. Haar spoken word-voordracht over laaggeletterdheid voor de Bibliotheek Meierijstad raakte een gevoelige snaar: het publiek was muisstil en her en der werd een traantje weggepinkt. Dat zegt heel veel! Ze weet moeilijke onderwerpen invoelbaar en bespreekbaar te maken, met als topping een prachtige flow, timing en stem."
Sonja van den Heuvel
Bibliothecaris Bibliotheken Meierijstad
“Met 120 vrouwen in de zaal die een grappige, maar zeker ook informatieve sessie bijwoonden over de overgang, vroeg ik Kelly om aan het einde daarvan te reflecteren. Haar kracht zit in het verwoorden van de emoties die door zo’n groep golven. Met het juiste timbre, woordkeuzes, stijl en tempo is zij in staat om een bijeenkomst stijlvol af te ronden, maar ook om de essentie weer te geven. Altijd een cadeautje om Kelly te horen spreken!"
Suzan van Iersel
Kabinetszaken Gemeente 's-Hertogenbosch

HIER GELOOF IK IN

Kan gedragsbeïnvloeding ook leuk zijn? Ja. Met spoken word. Op een speelse manier raak ik in het hart, focussen we op wat jij wilt bereiken en maken we samen belangrijke onderwerpen bespreekbaar. Van rake spoken word voordrachten van mijn hand tot speelse

taalprogramma’s voor kinderen met bijvoorbeeld een limousine, een dierenasiel en een kinderstadsdichter. Ik maak het zo leuk, dat iedereen die betrokken is er als vanzelf wel over gaat praten, delen en herhalen. En dan komt die verandering vanzelf. Geloof mij.

showcases

JA! IK WIL EEN SPOKEN WORD LIVE WRAP-UP OP MIJN CONGRES, EVENEMENT OF SYMPOSIUM!

Mail MIJ

Kelly luisterde het Nationale Onderwijsgala van 2023 op met een spoken word wrap-up. Ritmisch liet ze haar hart spreken; de zaal viel stil en de gasten dronken haar woorden. Herkenning, ontroering, erkenning en na het slotakkoord het elkaar in de ogen kijken. Echt contact is rijkdom.
Marion van Weeren
Programmamaker Nationale Onderwijsweek
"Lieve Kelly, het was een eer het podium met je te delen. Het publiek heeft genoten van je woorden door hun koptelefoon tijdens de wandeling en daarna op het podium. Alles wat jij zei, wat de burgemeester zei en wat wij zeiden zorgde voor een zachte landing in het nieuwe boulevard-seizoen en in de voorstelling van de openingsavond. Dankjewel!"
Tessa Smeulers
Directeur-bestuurder Festival Boulevard
“Speciale shoutout naar onder andere Kelly Verdonk, die als inspiratie voor de maidenspeech diende met haar spoken word optreden tijdens onze gemeentelijke bestuursvergadering van commissie sociaal.”
Arjen van Silfhout
Fractievoorzitter VOLT Den Bosch

Mijn beloftes

Offerte op aanvraag. Voordelige pakketprijzen mogelijk (live wrap-up + openingsvoordracht of live wrap-up + openingsvoordracht + kinderdichtbundels in jouw thema als relatiegeschenk)

Voor een dag: 1000 euro incl. btw. Voor een kort event: 500 euro, incl btw.
Combinatiepakket opening + afsluitende live wrap-up: 1600 euro incl. btw (150 euro korting).
Totaalpakket met een openingsstuk in spoken word, een live wrap-up als afsluiter en 1000 kinderdichtbundels op maat als relatiegeschenk: 9897,20e inclusief btw (1027,90e korting).

GEHOORD IN HET PUBLIEK

Je hebt in drie minuten alles verteld wat we moesten weten."
Ik zat te luisteren en dacht: die woorden zijn net allemaal voorbij gekomen, hoe kan je dat nu al hebben verwerkt in een tekst."
"Heb je dit écht in zo'n korte tijd geschreven?"

OPEN JE EVENT MET SPOKEN WORD

Maak feiten en kennis voelbaar vanuit het hart

ALL-IN-ONE PAKKET

Maak je impact maximaal tastbaar met spoken word

EEN KINDER-DICHTBUNDEL

Van abstract begrip naar boek om vast te houden.

"Kelly ving op een prachtige manier de kern van wat we wilden bespreken en overbrengen met het SNS Groeikansendebat. Wij wisten al wat we willen bereiken, zij gaf er heel mooi woorden aan."
Selma Hamouda
BKB | Het Campagnebureau.
"Kelly heeft inmiddels al een aantal opdrachten voor de gemeente ’s-Hertogenbosch uitgevoerd. Van live optredens waarbij zij de bijeenkomst in Spoken Word samenvatte tot teksten voor een muziekcampagne voor jongeren. En we zijn steeds erg blij met Kelly. Zij denkt goed mee, is pro actief en super
professioneel. Ze is creatief, energiek en voelt zich verantwoordelijk. Daarbij is ze flexibel zonder het primaire doel uit het oog te verliezen en komt met goede oplossingen.
Janne van Wijnen
Beleidsmedewerker Cultuur Gemeente 's-Hertogenbosch

SLUIT JE AAN BIJ DE SPEAK UP REVOLUTIE