GEEF EEN STEM

WIL JIJ EEN BEDRIJFS-
KINDERRAAD STARTEN?

Een kinderraad is eigenlijk een groepje kinderen die een paar keer per jaar samenkomt om belangrijke onderwerpen te bespreken. Nou zijn dit vaak kinderen die al heel mondig zijn. Dus wat nou, als wij ervoor kunnen zorgen dat juist de minder mondige kinderen in jouw kinderraad komen? En dat wij hen via spoken word leren hun stem te omarmen en waardevolle feedback aan jouw bedrijf te geven? De toekomst is aan het woord.

DIT DOEN WE

Wij zorgen voor de raad

Want ja, kinderen, die kom je niet overal tegen. Gelukkig werken wij met veel scholen samen en zijn er vast ook scholen in de regio die aan de slag willen gaan.

VIER KEER PER JAAR SAMEN

We komen elk kwartaal samen voor een jaar lang. Na een jaar kiezen we weer nieuwe kindjes uit, zodat we zoveel mogelijk kinderen een stem kunnen geven.

FEEDBACK OP SPECIFIEK THEMA

Elk jaar, of zelfs elk kwartaal, krijgen de kinderen een nieuw thema, relevant voor jouw organisatie. We gaan erover brainstormen, spreken wat collega's, krijgen een rondleiding en stellen veel vragen.

SPOKEN WORD WORKSHOPS

Met alle input gaan we aan de slag om te schrijven. De kinderen leren schrijven vanuit hun hart, leren hun gevoel uiten en werken aan houding, stem en de zintuigen.

OPTREDEN, BUNDEL, LESPAKKET, YOU NAME IT

De uitkomst kunnen we verwerken in een optreden voor werknemers, een dichtbundel om te verspreiden onder werknemers of klanten, een lespakket voor op basisscholen, een site voor kinderen: niets is ons te gek!

DUBBELE STEM VOOR DE TOEKOMST

We combineren een kwalitatieve uitkomst voor jouw organisatie met een focus op soft skills bij kinderen: het ontwikkelen van hun stem, meer zelfvertrouwen krijgen, en weten wat je verhaal is en dat durven uiten.

Kelly Verdonk: "Weet je wat misschien nog wel het grappigste is? Het laat je medewerkers teruggaan naar de kern. Zie maar eens in jip-en-janneke-taal uit te leggen wat een strategie is. Je zal je verbazen over het effect van kinderen in een bedrijf."

IMPACT MAKEN MET SPOKEN WORD

SOFT SKILLS

Participatie in de samenleving (DIALOOG)

Verhaal en gevoelens ontdekken en durven delen

Presenteren en houding

ZELFVERTROUWEN

Luisteren EN REAGEREN

stem leren kennen

SAMENWERKEN

JA! IK WIL EEN KINDERRAAD IN ONS BEDRIJF!

Mail ons

HIERIN GELOVEN WIJ

Kan gedragsverandering ook leuk zijn? Ja. Met spoken word. Op een speelse manier raken we in het hart, focussen we op wat we willen bereiken en maken we belangrijke onderwerpen bespreekbaar. Van rake spoken word voordrachten van Kelly’s hand tot speelse

taalprogramma’s voor kinderen bij De Speak Up Club met een limousine, een dierenasiel en een kinderstadsdichter. Wij maken het zo leuk, dat iedereen die betrokken is er als vanzelf wel over gaat praten, delen en herhalen. En dan komt die verandering vanzelf. Geloof ons.

EEN PAAR VOORBEELDEN

ELKE STEM TELT

Geef werknemers of event-gangers een stem

SPOKEN WORD VOORDRACHT

Geef een nieuw geluid aan de wereld

DE SPEAK UP CLUB

Geef kinderen een stem

SLUIT JE AAN BIJ DE SPEAK UP REVOLUTIE