VERMAAK KINDEREN MET TAAL

VOOR FESTIVALS
EN EVENEMENTEN

Organiseer je een festival, een intern evenement, een expositie of iets anders feestelijks en wil je kinderen vermaken met taal? Wij gaan graag aan de slag! We denken alles met je uit en verzorgen de dag tot in de puntjes.
Zo staan we jaarlijks op het Bevrijdingsfestival Noord-Brabant, maar eerder bijvoorbeeld ook op Festival Boulevard, en vooraf aan een grote theatervoorstelling.

DIT DOEN WE

SPOKEN WORD WORKSHOPS

In deze lessen gaan kinderen aan de slag met schrijven en voordragen over verschillende thema's, zoals herinneringen. Centraal staat het omarmen van hun stem (en aanverwante soft skills).

TOFFE OPTREDENS

Voor als je op zoek bent naar optredens vooraf aan een grote voorstelling, over een belangrijk thema of anders. Wij geven workshops en begeleiden de kinderen.

INTERACTIEVE TAALSPELLEN

Laat kinderen met taal spelen, eventueel samen met de ouders, door bijvoorbeeld een los taalspel aan te bieden bij je evenement.

Complete poëzie-installaties

Wil je poëzie in VR? Heb je wilde ideeën die je niet eerder hebt durven delen? Wij staan al in de startblokken. Samen maken we van taal een ervaring.

KINDERVOORSTELLING

We kunnen samen met kinderen toewerken naar een eigen voorstelling of optreden bij een evenement. Daar gaan we vooraf mee aan de slag.

VOORLEZEN AAN DIEREN

Een keer per jaar verzorgen we voorleesmomenten aan dieren, omdat dieren niet oordelen en kinderen daardoor zelfvertrouwen opbouwen met lezen.

Kelly Verdonk: "Een evenement of festival biedt de kans om kinderen na te laten denken over een belangrijk thema. Door ze hierin een stem te geven, bereik je dubbel voordeel. Voor de toekomst."

IMPACT MAKEN MET SPOKEN WORD

SOFT SKILLS

Participatie in de samenleving (DIALOOG)

Verhaal en gevoelens ontdekken en durven delen

Presenteren en houding

ZELFVERTROUWEN

Luisteren EN REAGEREN

stem leren kennen

SAMENWERKEN

JA! IK WIL SPOKEN WORD VOOR KINDEREN OP ONS FESTIVAL!

Mail ons

HIERIN GELOVEN WIJ

Kan gedragsverandering ook leuk zijn? Ja. Met spoken word. Op een speelse manier raken we in het hart, focussen we op wat we willen bereiken en maken we belangrijke onderwerpen bespreekbaar. Van rake spoken word voordrachten van Kelly’s hand tot speelse

taalprogramma’s voor kinderen bij De Speak Up Club met een limousine, een dierenasiel en een kinderstadsdichter. Wij maken het zo leuk, dat iedereen die betrokken is er als vanzelf wel over gaat praten, delen en herhalen. En dan komt die verandering vanzelf. Geloof ons.

EEN PAAR VOORBEELDEN

ELKE STEM TELT

Geef werknemers of event-gangers een stem

SPOKEN WORD VOORDRACHT

Geef een nieuw geluid aan de wereld

DE SPEAK UP CLUB

Geef kinderen een stem

SLUIT JE AAN BIJ DE SPEAK UP REVOLUTIE